Beskrivelse - Kamfjordåsen 6a

Nøkkelinformasjon:

  • Areal: ca. 180 Primær rom - utvendig bod på 9 m2
  • Soverom: 3 - 4
  • Parkering: Garasje og carport
  • Tomt: ca. 794 m2
  • Eierform: Selveier
  • Dokumentavgift: kr. 22 000,-
  • Eiendommen bygges etter TEK 10
  • Pris: kr. 5.490.000,-


Ditt nye hjem

I første etasje kommer du inn i en romslig gang med luftige soverom med eget bad og separat vaskerom og stor TV-stue/ungdomsrom. Mange store vinduer som går helt ned til bakken gir mye lys og god romfølelse. Store vindusflater ned til gulvet er gjennomgående i hele huset og slipper inn mye naturlig lys til de sosiale sonene.


Boligen er prosjekter høyt over eksisterende terrengnivå som vil begrense direkte innsyn. Dette gjør at du vil få følelsen av å «sveve» høy og fritt over terrenget.


Stuen i første etasje kan benyttes som egen TV-stue med distanse til den åpne sosiale sonen. Første etasje fungerer også godt som et tilbaketrukket areal med to store soverom og eget bad. Dersom ønskelig kan det legges inn ekstra kjøkken i denne etasjen som et tilvalg.


Med to romslige soverom og egen stue i første etasje får barna stor boltreplass på hvert sitt rom og med felles stue som gir en perfekt planløsning for en familie. Ønskes det et ekstra soverom i første etasje, kan dette lett endres.


Legg for øvrig også merke til den innvendige døren i første etasje som leder direkte til garasjen, slik at du kan gå tørrskodd frem til og fra bilen alle dager året gjennom.


I stuen i andre etasje blir det montert peisovn. Kjøkkeninnredningen kan du selv være med på å utforme etter dine egne ønsker og preferanser. Arealet som er avsatt til skapinnredning, gir deg et spennende utgangspunkt for garderobeløsninger. Forslag til løsning kan ses på bildene av tidligere prosjekter.


Andre etasje er i sin helhet forbeholdt det sosiale liv til familien samt hovedsoverom og bad med egen «walk-inn warderobe» og eget gjestetoalett. Stor stue og kjøkken med direkte adkomst til en terrasse på 40 m2 gir fin flyt mellom ute,- og inneareal. I direkte tilknytning til stuen, er det også en romslig balkong på 10 m2 mot sør.


Badet i andre etasje er velutstyrt med dobbel servantinnredning som åpner for samtidig bruk. Spanske eksklusive fliser fra Flisdekor i Sandefjord etter eget ønske.


Det påregnes 9 måneder fra kontraktsinngåelse til ferdigstillelse av bygget.